אוסובוקו עגל

  • מאפיין בשר: נימוח
  • מספר נתח: 18
  • שימושים נפוצים: בישול ארוך בסיר ולצלייה ארוכה בתנור
אוסובוקו הוא תבשיל איטלקי עשוי בשר שוק עגל, אבל ניתן להשתמש בנתח הבשר הזה גם לתבשילים נוספים. אם אתם מחפשים תבשיל טעים שיגוון לכם את הבישולים הרגילים אוסובוקו עגל יכול להיות אפשרות מצוינת.

מה זה אוסובוקו עגל?
אוסובוקו נקרא גם שריר רגל אחורי, והוא נתח מרגלה הקדמית של הבהמה. הנתח מורכב מבשר השריר שמקיף עצם מח עגולה, והקצב יידע לפרוס לכם אותו לרוחב כך שיווצרו פרוסות מעוגלות בעובי של כ-5 ס"מ.

מה עושים עם זה?
האוסובוקו מתאים לבישול ארוך בסיר ולצלייה ארוכה בתנור. כך למשל, הוא מתאים מאוד לבישול במרק או בחמין, וכמובן לתבשיל האוסובוקו האיטלקי.

איפה קונים אוסובוקו עגל?
בישראל לא ניתן להשיג אוסובוקו קפוא, ואם אתם מעוניינים לרכוש אותו תצטרכו לסור אל הקצבייה. בקצביית ברכת שמואל תוכלו לרכוש אוסובוקו עגל טרי ואיכותי בכשרות שמתאימה לכם, ואם אין לכם זמן להגיע לקצבייה תוכלו להזמין את הבשר הדרוש לכם בלי לצאת מהבית

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח