אנטריקוט בלי עצם

  • מידת עשייה מומלצת: M
  • מספר נתח: 1
  • שימושים נפוצים: סטייקים ורוסטביף
אמרת על האש אמרת אנטריקוט. בלי טריקים ובלי שטיקים, זה פשוט הנתח הנפוץ ביותר לצלייה על האש. לא משנה אם אתם מתכננים על האש עם חברים, או מעוניינים לצלות בשר במחבת פסים, בקצביית ברכת שמואל תוכלו לרכוש אנטריקוט איכותי וטרי בסוג הכשרות עליה אתם מקפידים.

מה זה אנטריקוט?
אנטריקוט בלי עצם נקרא גם ורד הצלע, ונחשב לנתח הנפוץ ביותר להכנת סטייקים. זהו נתח בעל עובי בינוני אותו חורצים נימי שומן דקים. הוא נמצא בחלקה הקדמי של הבהמה, ומתאים לשימוש בכל סוגי הסטייקים.

מה עושים עם זה?
אנטריקוט לא מתאים רק להכנת סטייקים, ויהיה מצוין גם לצלייה איטית כנתח שלם (אך חשוב לעטוף אותו בנייר כסף). ניתן גם להקפיץ את האנטריקוט, ואפשר גם לבשל אותו בתבשיל קדרה תוך הקפדה על בישול ארוך אך לא באופן קיצוני.

טרי ואיכותי עד הבית
תוכלו למצוא בסופר אנטריקוט בלי עצם מהקפאה, וזה אפילו ייצא טעים, אבל אין ספק שבשר טרי יהיה טוב יותר. אם הזמנתם חברים לעל האש ואין לכם זמן לעבור בקצבייה תוכלו להזמין מקצביית ברכת שמואל בשר איכותי עד הבית.

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח