בשר ראש

  • שימושים נפוצים: תבשילים
"יאללה אכלת את הראש" הוא ביטוי נפוץ בו משתמשים כאשר מישהו מדבר יותר מדי. אם תחליטו לבשל בשר ראש יהפוך הביטוי החביב לשגור ביותר סביב השולחן שלכם. במקום לאכול לכם את הראש, נסביר מהו בשר ראש.

מה זה בשר ראש?
בשר הראש הוא למעשה בשר הלחיים, ואחרי בישול ארוך הוא הופך לנימוח במיוחד. הבשר מכיל גם ג'לטין, ומיוחד בטעמיו החזקים. הוא נחשב בשר חגיגי, ומקובל להכין תבשילי בשר ראש בראש השנה.

מה עושים עם זה?
בשר הראש מתאים לבישול ארוך ותוכלו לבסס עליו שפע של מתכונים שונים. תחילה יש לבשל אותו במים רותחים במשך כ-4 שעות, ורק אחרי שהוא מתרכך משדכים לו רוטב מתאים. כך למשל, תוכלו לעשות אותו חריף עם פפריקה ופלפלים חריפים, מתוק עם בצל וצימוקים או פשוט טעים עם בצל ופטריות.

איפה קונים בשר ראש?
בשר ראש תוכלו לקנות טרי או קפוא, וכמובן שבשר טרי יהיה איכותי וטעים יותר. בקצביית ברכת שמואל תוכלו לרכוש בשר בשלושה סוגי כשרויות וליהנות מיחס אישי ומקצועי. בנוסף, תוכלו להזמין את הבשר עד לדלת ביתכם.

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח