חזה טרי

  • מאפיין בשר: שמן במיוחד
  • מספר נתח: 3
  • שימושים נפוצים: בישול ארוך בנוזלים, אפייה, עישון, כבישה
אנחנו מקפידים על הבריאות ומשתדלים להימנע ממזון שמן, אבל לפעמים מותר לחטוא קצת. חזה בקר טרי הוא אפשרות ייחודית שמספקת שפע של אפשרויות בישול מהנות וטעימות.

מה זה חזה בקר?
החזה נקרא גם בריסקט או ברוסט ונחשב לנתח שמן במיוחד. מקורו של החזה מתחת לצוואר ולצלעות, והוא מתאפיין בסיבים ארוכים, ונתח שומן גדול נמצא בקצהו. הסיבים המודגשים ורמות השומן הגבוהות משפיעים על טעמו של החזה ועושים אותו לבעל מרקם וטעם ייחודיים.

מה עושים עם זה?
חזה בקר לא מתאים לצלייה קצרה, או הקפצה. לעומת זאת, הוא מתאים כמעט לכל שאר סוגי הבישול. בישול ארוך בנוזלים, אפייה בתנור ואפילו בתוך המרק- הוא יהיה פשוט מצוין. בנוסף, ניתן לעשן או לכבוש אותו, ובטח לא תתפלאו לשמוע שקורנדביף עשוי מסוג הבשר הזה.

איפה קונים חזה טרי?
הקפאה עלולה לפגום בנתח לכן חשוב לרכוש אותו טרי ככל האפשר. בקצביית ברכת שמואל תוכלו לרכוש נתחי בשר טריים או לבחור בבשר מעושן טעים במיוחד. אם אין לכם זמן להגיע לקצבייה תוכלו להזמין את הבשר הדרוש לכם בקלות.

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח