כתף עגל מרכזית

  • מאפיין בשר: שרירי ודל שומן
  • מספר נתח: 4
  • שימושים נפוצים: צלייה ארוכה, קדירה
הזמנתם אורחים, אבל עדיין לא החלטתם איזה בשר להכין להם? למה שלא תפנקו אותם עם תבשיל מרשים של ירקות שורש וכתף עגל מרכזית?

מה זה כתף עגל?
כתף עגל מרכזית נקראת גם נתח מספר 4 או שולטר. מדובר בנתח גדול, שרירי ודל שומן אותו תוכלו לזהות על פי מראהו הרחב מאוד בצדו האחד והצר בקצה השני. רקמת החיבור שעוברת במרכז הנתח דקה מאוד וקשה להבחין בה.

מה עושים עם זה?
כתף מרכזית מתאימה לצלייה ארוכה בנתח אחד, לבישול ארוך בתבשיל קדירה או כבשר טחון. אחוזי השומן הנמוכים שהיא מכילה מחייבים עבודה זהירה כדי שלא ייצא לכם בשר יבש וקשה.

איפה קונים?
מדובר בנתח בעל מרקם עדין שעלול להיפגע בהקפאה, לכן חשוב לקנות את הבשר טרי. בקצביית ברכת שמואל תוכלו למצוא מגוון רחב של סוגי בשרים טריים, באיכות מעולה ושירות אישי ומקצועי. הקצבייה מספקת גם שירות מיוחד של הזמנת בשר בטלפון ובאתר.

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח