כתף

  • מספר נתח: 5
  • שימושים נפוצים: צלי, קדרה
תמיד היית חזק במספרים, אבל אף פעם לא הבנת איך הם קשורים לבשר? 4, 5, 6 או 7, אין לך מושג איך מחברים בין המספרים האלה לבין נתח בשר מציאותי. כדי להקל עליך את קניית הבשר נתחיל מלהסביר לך מהו נתח בשר מספר 5, או בשמו המלא צלי כתף.

נעים להכיר- בשר מספר 5 או צלי כתף
בשר מספר 5 או בשמו הידוע צלי כתף הוא נתח צר ומאורך המזכיר כיכר לחם שטוחה. הנתח עבה יותר בצד אחד ודק יותר בצד השני, ובמרכזו עוברת רקמת חיבור לבנה.

מה עושים עם זה?
זהו נתח בעל שומניות נמוכה יחסית ומתאים במיוחד לתבשילי קדירה או לצלייה איטית בסיר או בתנור. תוכלו לשלב אותו בסיר חמין ריחני, להשתמש בו כמנה עיקרית בתבשיל בשר בבירה וירקות שורש או להכניס אותו לצלייה ארוכה בתנור.

איפה קונים צלי כתף?
רבים בוחרים לעשות את קניות הבשר שלהם בסופר, אך הם מסתכנים בבשר קפוא או מעובד. בקצבייה לעומת זאת תקבלו מוצרים טריים ויחס אישי ומקצועי מקצב בעל ניסיון.

בקצביית ברכת שמואל תוכלו ליהנות מבשר בכשרויות שונות ואפילו ממשלוחים עד הבית, אז אם אין לכם זמן להגיע לקצבייה למה שלא תזמינו את הבשר עד הבית?

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח