לשון

  • מאפיין בשר: מרקם רך מאוד
  • שימושים נפוצים: בישול ארוך, כבישה
אוהבי הבשר חלוקים ביחס ללשון, יש כאלה שרק המחשבה על לשון מעוררת בהם חלחלה ואחרים אוכלים אותה בתאווה. אם הגעתם עד כאן כנראה שאתם חושבים על בישול לשון, לכן תנו לנו לעזור לכם למצוא בשר איכותי.

מה זה בעצם לשון?
לשון היא נתח בשר בעל מרקם רך מאוד וחסר עצמות לחלוטין, כאשר בחלקו הרחב של הנתח תוכלו לראות מעט מאוד שומן. בניגוד לרוב החלקים הפנימיים שעשירים בשומן ונחשבים בריאים פחות, הלשון היא נתח דל שומן ועשיר בערכים תזונתיים.

מה עושים עם זה?
בשר לשון מתאים לבישול ארוך או לכבישה ובתרבויות רבות נחשבת למאכל חגיגי. תהליך הבישול של הלשון ארוך מאוד, וכולל כשלוש שעות של בישול במים ותבלינים. אחרי הבישול יש להסיר את רקמת העור החיצונית שעוטפת את הבשר ולהתאים לו רוטב מתאים.

לשון כבושה
יש כאלה הנוהגים לכבוש את הלשון טרם הבישול, או אפילו להגיש לשון כבושה קרה. כיום תוכלו לרכוש לשון כבושה אצל הקצב.

בשבילי רק טרי
בדומה לאיברים הפנימיים האחרים, חשוב לרכוש בשר לשון טרי ככל האפשר. אצלנו תוכלו להזמין בשר לשון טרי ואיכותי בכשרות שמתאימה לכם.

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח