עצמות בקר

  • שימושים נפוצים: חמין, ציר בשר
זה טעים לאכול בשר, אבל גם הטעם שהוא נותן בתבשיל משחק תפקיד חשוב. כדי לתת לתבשיל טעם טוב וחזק עוד יותר מקובל להוסיף לו עצמות בקר אותן ניתן לרכוש בקצביות.

מהן עצמות בקר?
עצמות בקר משמשות להוספה לתבשילים כדי להדגיש את טעמם. כך למשל, אם אתם מכינים חמין תוכלו להוסיף עצמות בקר שיתנו לו טעמים עשירים יותר.

עצם מח
עצם מח היא עצם חלולה שנמצאת ברגל הבהמה. בתוך העצם נמצא מח עצמות בעל טעם עשיר וחזק, שיהיה טעים מאוד על לחם או כתוספת למאכלים שונים. בנוסף, ניתן להכין מעצם המח ציר בקר.

עצם סוכר
עצם הסוכר נמצאת בקצה של עצם המח ומתאימה להוספת טעם לתבשילים ולהכנת ציר בשר. עצם זו אינה חלולה ולעתים מוקפת מעט בשר אותו ניתן לאכול אחרי הבישול.

עצם הברך
עצם הברך היא עצם מפרקית המוקפת סחוס. היא משמשת לבישול ארוך, בעיקר כדי להוסיף טעם לתבשילים כמו חמין ורגל קרושה. בנוסף, היא מתאימה מאוד להכנת ציר בשר.

איפה קונים עצמות בקר?
עצמות בקר תוכלו לקנות בקצבייה, ומחירן יהיה נמוך משמעותית ממחירו של בשר. בקצביית ברכת שמואל ישמחו להתאים לכם את סל הקניות הדרוש כך שתקנו את הבשר שישדרג לכם את הבישולים. בנוסף, תוכלו להזמין את כל הדרוש לכם בלי להגיע לחנות.

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח