פילה מדומה

  • מאפיין בשר: רך/שומני
  • מידת עשייה מומלצת: M
  • מספר נתח: 6
  • שימושים נפוצים: צלי, קדירה
הפילה המדומה אמנם דומה בצורתו לפילה, אך שונה מאוד במרקם. אם אתם מחפשים נתח לבישול ארוך, פילה מדומה יכול להיות אפשרות מצוינת.

מה זה פילה מדומה?
נתח בשר מספר 6 הוא כינוי לפילה מדומה, שנקרא גם פאלש פילה. הוא ממוקם בכתף הבהמה, חלק לגמרי, ועטוף בעורית דקיקה. אצל הקצב תוכלו לזהות אותו על פי צורתו, שמזכירה קונוס.

מה עושים עם זה?
בניגוד לפילה המקורי, פילה מדומה לא מתאים לצלייה קצרה או הקפצה. לעומת זאת, צלייה איטית כנתח אחד, או בישול ארוך יעשו לו רק טוב.

מה לגבי בשר קפוא?
כמובן שבשר טרי תמיד עדיף על בשר מהקפאה, אבל אם אתם צריכים לבחור נתח מהקפאה פילה מדומה היא הבחירה הנכונה, כיוון שהוא יחסית לא נפגע בהקפאה.

טיפ של אלופים
כדי לשמור על עסיסיות הבשר הקפידו שלא להסיר את העורית החיצונית.

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח