צלעות

  • מאפיין בשר: שומניות בינונית
  • מספר נתח: 2
  • שימושים נפוצים: צלייה ארוכה, נזיד
נתח בשר מספר 2, בשר צלעות, ריפען או אונטר ריב- לא משנה איך תקראו לו הוא יהיה פשוט נפלא. קצביית ברכת שמואל מציעה קונספט ייחודי של בשר טרי ואיכותי בשירות אישי ומקצועי.

מה זה בשר צלעות?
בשר צלעות הוא הנתח שמחבר בין הצוואר לאנטריקוט. הצלעות מורכבות משני חלקים: חלק רזה המזכיר את החזה, וחלק המזכיר את האנטריקוט. מדובר בבשר בעל טעם עדין יחסית, בעל רמת שומניות בינונית המזכיר בטעמו את האנטריקוט.

מה עושים עם זה?
בשר צלעות מתאים במיוחד לצלייה ארוכה בנוזלים, ויתאים גם לנזיד ולטחינה. שימו לב לכך שלאחר הבישול יהיה קשה לפרוס את הנתח בצורה אסתטית, לכן לא מקובל לבשל אותו כנתח שלם. מתכון לדוגמה עשוי לכלול בשר צלעות, בירה וירקות שורש.

האם כדאי לקנות קפוא?
אם תלכו לסופר תגלו שבשר צלעות נפוץ מאוד כבשר קפוא, אבל קחו בחשבון שהטעם והמראה משתנים מאוד כתצואה מההקפאה. אם אתם לא רוצים להתפשר על הטעם השקיעו עוד קצת וקחו בשר טרי ואיכותי.

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח