שניצל בקר

  • מספר נתח: 16
  • שימושים נפוצים: שניצל, צלייה, קרפצ'יו
אם נמאס לכם משניצל עוף ומתחשק לכם לגוון קצת, שניצל בקר יכול להיות אופציה מעניינת. בעזרת נתח כף בפריסה דקה תוכלו להכין שניצלים מיוחדים שלא ישכחו במהרה.

מה זה כף?
נתח מספר 16 או כף, הוא נתח גדול הנמצא בשוק הבהמה. אחוזי השומן המועטים שנמצאים בנתח מוסרים בדרך כלל עוד לפני שהוא מגיע ללקוח, כך שתקבלו בשר רזה מאוד. הסיבים הארוכים של הכף מקנים לו טעם ייחודי, והוא מתאים לצלייה, לקרפצ'יו ולהכנת שניצל בקר.

איך מכינים שניצל עגל?
שניצל עגל אפשר להכין גם משייטל, אבל אין ספק שנתח כף פרוס לפרוסות דקות יהיה הנתח הטוב ביותר. ברחבי הרשת תוכלו למצוא מתכונים רבים שיסבירו לכם איך להכין שניצל עגל, ואתם רק צריכים לדאוג לכל המצרכים ולעקוב אחרי ההוראות.

איפה קונים בשר לשניצל עגל?
בשר כף אינו נמכר קפוא, וכדאי לקנות אותו אצל קצב מקצועי שיידע לחתוך לכם חתיכות דקות שיתאימו להכנת שניצלים. אם אתם מעדיפים שלא להגיע במיוחד לקצבייה, בטח תשמחו לשמוע שקצביית ברכת שמואל מציעה שירות ייחודי של הזמנת בשר.

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח