ברבוניות מפולטות

ברבוניות קטנות כדאי לטגן בשלמותן, וברבוניות גדולות יותר אפשר לפלט וכך ליהנות מדג ללא חשש עצמות. אם מתחשק לך להכין ברבוניה בטח תשמח לשמוע שאצלנו בקצביית ברכת שמואל תוכל לרכוש ברבוניות מפולטות או שלמות, ואם אין לך זמן להגיע לקצביה תוכל להזמין משלוח עד הבית

מולית הפסים
מולית הפסים, או בשמה העממי ברבוניה הוא דג מסדרת הדקראים שנפוץ בים התיכון ובאוקיינוס האטלנטי, כאשר בים התיכון נמצא שני מיני ברבוניה: סולטן איברהים ורוז'ה.

ברבוניה מפולטת
כאשר הברבוניות קטנות אפשר לטגן אותן בשלמותן, אולם ברבוניות גדולות יותר כדאי לפלט, כלומר להסיר את חלקי העור והעצמות ולהינות מהחלקים האכילים בלבד. תוכלו לבקש מהקצב לנקות עבורכם את הדג, ולחתוך אותו לפרוסות פילה יפות.

מה עושים עם ברבוניות מפולטות?
ברבוניה מפולטת תוכלו לטגן כמו שניצל, לאפות בתנור, לצלות על הגריל או לבשל ברוטב. ברחבי הרשת תמצאו מגוון מתכונים שמשתמשים בפילה ברבוניה, ואתם רק צריכים לבחור את המתכון שמתאים לכם.

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח