בד אווז צרוב ברוטב תאנים יין אדום בקינמון

קצביית ברכת שמואל הכינה עבורכם מספר מתכוני בשר שווים במיוחד שיפתחו לכם את התיאבון וישאירו לכם טעם של עוד.
כך תכינו את הכבד האווז המושלם מאת השף דניאל מקסוול

מצרכים

– 1 בצל לבן, חתוך לקוביות קטנות

– 500 גרם תאנים

– 1 כוס יין אדום

– 150 גרם סוכר

– מקל קינמון

– 3 יחידות כוכב אניס

– 700 גרם כבד אווז

אופן ההכנה

א. מכינים מחבת ובתוכה שמים את כל הרכיבים מלבד כבד האווז ומערבבים היטב.

ב. מוסיפים 300 מ"ל מים לתוך המחבת ומטגנים על אש נמוכה למשך חצי שעה.

ג. לוקחים את כבד האווז וצורבים אותו משני צדדיו למשך דקה וחצי על מחבת פסים.

ד. מגישים את הבשר ומעליו מפזרים את הרוטב שהכנו.

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח