פילו במילוי בשר הודו פיקנטי

המנה שתעורר לכם את התיאבון ותגרום לכם לרוץ לקצבייה, מאת יפה ימין.

מצרכים

– 2 עלי פילו (שהופשרו לילה לפני)

– 200 גרם בשר הודו טחון

– 1 כפית פפריקה

– 1 בצל

– 2 כפות פירורי לחם

– ½ פלפל צ'ילי אדום חריף

– ¼ כפית מלח

– ¼ כפית פלפל שחור

– 3 כפות שמן קנולה מזוכך

– 1 כפית שומשום

– 1 כפית קצח

אופן ההכנה

א. מדליקים את התנור על חום של 180 מעלות.

ב. מטגנים את הבצל עם כף שמן אחת עד שהוא ישחים.

ג. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים אותו עם הבצל.

ד. מוסיפים את התבלינים ומבשלים עד שהבשר משנה את צבעו.

ה. מסדרים לפי בחירתכם את עלי הפילו ומורחים את השמן שנותר.

ו. מוסיפים לתבשיל עלה פילו נוסף ומפזרים כף פירורי לחם על העלים.

ז. נותנים לתבשיל להתקרר במעט, מגלגלים וסוגרים את העלים.

ח. מורחים על העלים קורט שמן ומפזרים מעט קצח ושומשום.

ט. אופים בתנור את התבשיל למשך כ-20 דקות בחום של 170 מעלות.

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח