תפוחי אדמה במילוי בשר טחון ברוטב עגבניות

המנה המושלמת שתיתן לכם אווירה של גורמה

מצרכים

להכנת הבשר

– 700 גרם בשר טחון

– 6 שיני שום כתושות

– חצי צרור פטרוזיליה

– ½ בצל חתוך לחתיכות קטנות

– ¼ כפית פלפל שחור

– ¼ כפית מלח

 

להכנת הרוטב

– 3 עגבניות קלופות

– 10 עגבניות קצוצות

– 7 כפות שמן

– שיני שום שלמות

– 1 קופסה פטריות שמפיניון

– 1 קופסה רסק עגבניות

– רצועות פלפל אדום (כחצי פלפל)

– פלפלים חריפים (5 או פחות- תלוי במידת החריפות שרוצים)

– ½ כף אבקת מרק עוף

– ¼ כפית מלח

– ¼ כפית פלפל שחור

– ½ כפית כורכום

– 2 כוסות מים רותחים

– 8 תפוחי אדמה בינוניים

אופן ההכנה

א. מערבבים את כל תערובת הבשר הטחון.

ב. מקלפים את תפוחי האדמה ומוציאים את כל תכולתם.

ג. מכניסים את תערובת הבשר הטחון אל תוך תפוחי האדמה.

ד. על מנת להכין את רוטב העגבניות, תחילה יש לקלף אותן ולחתוך לקוביות קטנות. לאחר מכן יש לטגן אותן ביחד עם הפטריות, השום והפלפל החריף למשך 5 דקות.

ה. מוסיפים את התבלינים, רסק העגבניות ומים רתוחים ומביאים שוב לרתיחה.

ו. לאחר שהרוטב מתחיל לבעבע, יש להוסיף אל תוך התבשיל את תפוחי האדמה הממולאים ולבשלם כ-20 דקות על אש בינונית.

ז. לאחר 20 דקות של בישול, יש להוסיף את רצועות הפלפל האדום ולבשל הכל ביחד כ-7 דקות נוספות.

ח. מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

עושה חשק? למה לחכות כשאפשר להזמין עד הבית הזמן משלוח